SOFIA FASHION WEEK 2016  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

СТАРТИРА ПОДГОТОВКАТА ЗА SOFIA FASHION WEEK 2016


Събитието ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни


Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк или Милано с двете си издания за всеки от модните сезони -  есен/зима и пролет/лято.


Модното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията най-актуалната локация в София -  зала  EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela  и  агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.


На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela - Sofia .


Второто издание на Sofia Fashion Week 2016  ще предостави възможността за целия период на събитието – 22-26. 03. 2016 г. да има специално обособени търговски площи за дизайнери и марки под формата на елегантни самостоятелни павилиони, аранжирани като модни бутици, чрез които гостите ще могат за закупят или поръчат артикули от съответните марки -  Sofia Fashion Week street.


Това ще бъде и един моден диалог между дизайнери и абитуренти, които отблизо ще могат както да изберат своя тоалет за вечерта, така и да се запознаят с актуалните модни тенденции за сезона пролет-лято 2016 г. За тях Sofia Fashion Week street ще работи от 11.00 до 18.00 часа всеки ден от модната седмица.


Партньор на събитието ще бъде Code Fashion  -  медията за топ модните и VIP събития в България. Новините от събитието на едно място, както и видео архив от изминалия сезон на Sofia Fashion Week ще може да намерите и на CodeFashion.bg -  специализираният портал за българска и световна мода.


Много скоро на сайта  и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от  Hotel Marinela  и 359 model & Talent agency .


 


Програмата на Sofia Fashion Week 2016 :


Първата вечер (22. 03. 2016)  - представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието.


Втората вечер (23. 03. 2016)  - представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България


Третата вечер (24. 03. 2016)  - представяне на млади дизайнери и нови лица от Българската модна сцена.


Четвъртата вечер (25.03.2016)  -  Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.


Пета вечер (26. 03. 2016)  -  гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и световни марки.


*** След всяка вечер тематични афтър партита в различни зали и заведения на територията на Hotel Marinela Sofia. 


Fashion TV обяви официално, че ще бъде  гост на топ модното събитие на годината -  Sofia Fashion Week 2016


 


Модния гигант Fashion TV обяви официално своето гостуване на седмицата на модата в София. 


Форумът  ще се проведе от 22 до 26 март на територията на зала EFE Hotel Marinela, за втора поредна година.


На последната гала вечер ще бъде и официалното Fashion TV парти, на което специален гост ще бъде светово известният DJТаркан.


Всички желаещи да присъстват  на самото партито, могат да го направят като си закупят билети от мрежата на Eventim.


 


Още какво да очакваме на Sofia Fashion Week 2016:


- Ексклузивни ревюта на гала вечерта от Valentino  и Ermanno Scervino


- Специалното шоу на Loreal 


Осман Узун - дизайнерът на  Carducci  специален гост на събитието 


 


Всички участници и програмата на родната седмица на модата може да разберете в сайта на събитието : www.sofiafashionweek.com


 


 Възрастово ограничение : 18+


За повече информация : www.sofiafashionweek.com