SOFIA METAL FEST 2016  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Първото издание на SOFIA METAL FEST 2016 ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа "фестивал на закрито"(Indoor fest), което ще позволи на феновете да се насладят на концертите и шоупрограмите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване без значение от времето на провеждане. В съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи събитието ще предложи и възможности нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито – например открито барбекю, джаги, места за отдих и др. Организатор на събитието - BGTSC.

Уникалното събитие се провежда в сърцето на София, където ви очакват ексклузивни концерти, стотици приятели и ограничен брой билети!!! \\mm//

Ето и обявените групи по дни:

• 8 април – СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, VELIAN, AN THEOS, DOWNSLOT, ANEKDOT
• 9 април – PARADISE LOST, FINNTROLL, TIAMAT, WOLFHEART, SAINTS'N'SINNERS
• 10 април – KREATOR, POWERWOLF, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, DIRTY SHIRT.

Билетите се продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

След като билетите за фестивала стартираха на цени от 50 до 100 лева в момента и до 31 март включително цената на им ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години! 

На 1 март датата 8 април стана част от програмата на SOFIA METAL FEST 2016. В този ден на сцената ще се изявят основно групи от страната и региона и е безплатна добавка за притежателите на фестивален билет. Пропуски само за него ще се предлагат за всички желаещи да посетят само тази част от програмата или да надникнат в атмосферата на фестивала.


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Предстои обявяването и оповестяването на допълнителна информация

Tелевизионен спот: https://www.youtube.com/watch?v=eyzVkHjP60I

ПП - Часовете на провеждане са ориентировъчни и подлежат на промяна!