TEST SR  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Ето и всички, които са се събудили с късмет тази сутрин! :)
Имената на спечелилите безплатен билет за Sofia Rocks са:

1.Елена Недева – Пловдив
2.Велимира Олшевска –София
3.Тодорка Кушалиева –Хасково
4.Георги Николов-София
5. Емилия Станкова –Варна
6. Стефан Димитров –София
7. Борис Чакалов –София
8. Николай Благоев-София
9. Петя Тотева –София
10.Мариела Попчева –София
11. Добромир Генов-Хасково
12. Моника Иванова –София
13. Полина Огнева-София
14. Снежана Неделчева –София
15. Горан Славов –София
16. Радина Недялкова –София
17. Михаил Илиев –Видин
18.Велизар Бишуров –Пазарджик
19. Цветелин Димитров –София
20. Николина Балабанова -София


 


БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ С ГОРДОСТ ОБЯВЯВА
SOFIA ROCKS 20127 и 8 юли 2012 (събота и неделя) Национален Стадион Васил ЛевскиОЩЕ ДВЕ ГОЛЕМИ ИМЕНА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ АФИША НА ФЕСТИВАЛА
ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕДИН РАЗМАЗВАЩ РОК УИКЕНД С ХЕДЛАЙНЕРИТЕ

GUNS N’ ROSES
СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ IGGY AND THE STOOGES И UGLY KID JOE


Вече е официално потвърдено!


 


GODSMACK са един от хедлайнерите за първия ден на  фестивала Sofia Rocks 2012.


 


На 7 юли те ще се изявят за първи път пред българска публика на Национален Стадион Васил Левски!


 


Цените на билетите са от 60 до 120 лв. за двата дни, първите 1000 пропуска за всяка категория са на промоционална цена с 10 лв. по-ниска от стандартната, като билетите зона "Пред сцената" от 120 лв. ще се предлагат промоционално за 100 лв. Първите 20 души, закупили билет за феста ще получат подарък по още един билет за същата категория.Sully Erna и компания ще забият на 7 юли, когато са едни от хедлайнърите, а за 8-и са потвърдени GUNS N' ROSES, IGGY AND THE STOOGES и UGLY KID JOE.На 8 юли (неделя) 2012 още една иконична група ще застане пред своята вярна публика за първи път на българска сцена! Кръстникът на пънка и неговата група - Iggy and the Stooges са второто дългоочаквано име, добавено в дългия списък с банди, чиято изява на сцената на Sofia Rocks 2012 предстои.

Отново в същия ден на фестивалната сцена ще се качат и децата на американската хард рок сцена Ugly Kid Joe, за да зарадват българските си фенове за първи път на родна почва. Whit, Klaus, Cordell, Dave и Shannon са отново заедно с чисто нов материал - шест записа за тяхното ново EP, което вече е финализирано и ще се появи всеки миг. Те нямат лейбъл, агент или мениджмънт, те движат всичко сами, но пък имат огромна публика по целия свят, тръпнеща в очакване да чуе новите парчета на бандата, но най-вече да ги види в изпълнение на живо.


И както обещахме – новините стават все по-добри. За пълен комфорт и неограничено рок изживяване Sofia Rocks 2012 ще бъде приет от любезния домакин Национален Стадион Васил Левски. Спортното съоръжение, което завинаги записа в паметта на феновете незабравими моменти от концертите на AC/DC, Metallica и Rammstein ще отвори отново врати на 7 и 8 юли, за да приеме по най-добрия начин многохилядната публика на двудневното рок тържество. По препоръка на Министерство на спорта и със съдействието на Национална Спортна База, фестивалът ще се радва на домакинството на най-големия стадион у нас, който осигурява най-бърз и удобен достъп на публиката до нейните любими банди.


Тази година Болкън Ентертейнмънт дава възможност на рок феновете да се се насладят на двудневен рок уикенд с над 10 банди в афиша на цената на солов концерт. Пълният билет за двудневния фест ще струва между 60 и 120 лева, което е безпрецедентна оферта за подобна селекция от групи.


Iggy and the Stooges – Те идват за да могат феновете да се опитат да надвикат Iggy по време на парчетата “Raw Power,” “I Wanna Be Your Dog,” и “Search and Destroy.” Те идват, за да покажат на „младите” как се прави истинско шоу. Iggy and The Stooges – пионери и пънк-рок легенди, синоними на антики от сценичната рок витрина и на чистата, витална сила на рокенрола.
„Ех, как бихме искали да сме кучета точно сега” – реплики като тази не могат да не изтръгнат вик на истинска радост!
Iggy and the Stooges, чиято груба сила и откровено подстрекателско поведение на сцената създадоха уникален образ на рокенрол легенда, са и едни от най-ярките иноватори в рока, така че на 8 юли тази година очаквайте техният неподражаем, гръмовен звук да отекне над цяла България. Тяхното шоу не прилича на нито едно друго. То е като сцена на яростно преследване в екшън филм, като боксов мач в красив ритъм, като гръм от ясно небе. То не е просто поредният рок концерт, а страница от живота на всеки фен, която никога няма да бъде изтрита.


Повече за Iggy and The Stooges

The Stooges (също позната като Iggy and the Stooges) е американска рок банда, първоначално активна в периода от 1967 до 1974, а по-късно реформирана през 2003. Въпреки, че в началото те продават сравнително малко албуми и често свирят пред индеферентна или дори враждебна публика the Stooges са безапелационно сочени като основен инструмент при изграждането на пънк рока и една от групите най-сериозно повлияла на хеви метъла, алтърнатива и рок музиката като цяло.
В момента ветерана пънкар Iggy Pop изживява истински ренесанс. На 64 годишна възраст той с ентусиазъм сърфира върху цунами вълна от най-различни проекти, един от които и наскоро преиздадената класика от 1973 Raw Power, заедно със старата шайка The Stooges.


Ugly Kid Joe
Повече от 14 години бандата не беше издавала нищо ново, но вече е обявено официално - Whitfield Crane пусна новината в официалната Facebook страница на групата и предизвика вълна от радостни реакции – така чаканото ново EP с шест парчета е готово, миксирано и ще бъде издадено всеки момент. Едно от новите парчета в него вече е известно на феновете. Това е Love Ain't True и е първият сингъл от предстоящия мини-албум.
Love Ain't True беше представена за пръв път от фронтмена Whitfield Crane в предаване на калифорнийското радио The Bone.
Предстоящият мини-албум на Ugly Kid Joe, който все още си няма име и официална премиерна дата, е първият студиен проект на американската хард рок банда от 1996 г., когато бе издаден Motel California.

7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
Национален Стадион Васил Левски


Цените на пълен билет за двуднедния фест ще бъдат от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)


ГОТВЕТЕ СЕ И ЗА ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ!


Най-бързите фенове, които си купят билети за фестивала от касите на Еventim ще могат да получат билетите си с допълнителна отстъпка!


Промо цените важат за първите 1000 билета от всяка ценова категория и ще бъдат на цени съответно:

50 лева – седящи III зона (seated III category)
60 лева – седящи II зона (seated II category)
80 лева – терен (standing regular)
90 лева – седящи I зона (seated I category)
100 лева – пред сцена (standing Front of stage)


ПЪРВИТЕ 20 ФЕНА, ЗАКУПИЛИ СИ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ЩЕ ПОЛУЧАТ И ПО ЕДИН БИЛЕТ ОТ СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ КАТО ПОДАРЪК!


Има ли как новините да станат още по-добри от това?

Да! Очаквайте съвсем скоро информация за още дългоочаквани банди, които ще украсят звездния афиш на Sofia Rocks 2012.

www.becbg.com