Sofia Rocks 2013  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


2013  SOFIA ROCKS  2013


RAMMSTEIN
26.07.2013 /петък/


Национален Стадион Васил Левски


 


Да! Истина е!


 


Rammstein ще бъдат хедлайнер


на Sofia Rocks 2013


 


Билетите влизат в продажба на 12.10.2012


Първите 20 автоматично носят на притежалите си още 1 билет!!!


Печелившите са:


1.  Мартин Киров-София
2.  Христина Стойкова –София
3. Илия Пенджуров –София
4. Асен Ангелов –София
5. Тихомир Георгиев София
6. Николай Серафимов -София
7. Панайот Кювлиев –София
8. Еделина Кирчева –Пловдив
9. Димо Димитров-София
10. Вячеслав Николов- София
11. Флориян Демирев –Варна
12. Любомир Мегов -София
13. Елена Недева –Пловдив
14. Силвия Аксийска –Варна
15. Тодор Маринов –Пловдив
16. Красимир Фучеджиев- Бургас
17. Бранимир Събев – София
18. Лазар Кънчев –София
19. Николай Иванов – София
20. Петя Иванова -София 
RAMMSTEIN обещаха, че ще се върнат и ще го направят! Бандата включи фестивала Sofia Rocks 2013 в своята предстояща тур програма, която ще премине под мотото „Wir halten das Tempo” и веднага побърза да го съобщи лично на своя уеб сайт www.rammstein.com! Самата истина е! И вече знаем какво ще правиш следващото лято, защото ТЕ ще дойдaт тук за едно феноменално хедлайн шоу! Немската машина идва, за да взриви София за втори път. Това ще се случи на 26 юли 2013 (петък), отново на Националния стадион Васил Левски.


 


Не пропускайте за нищо на света това шоу! Билетите влизат в продажба на 12 октомври 2012 (петък) в 9.00 часа в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg. ИМА И ПРОМО БИЛЕТИ!!!


 


Цени на билетите:


СЕДЯЩИ: 79 и 99лв.


ПРАВОСТОЯЩИ ТЕРЕН: 89лв.


ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА: 109лв.


 


ПРОМО БИЛЕТИ:


Първите хиляда от всяка категория, както следва:


СЕДЯЩИ: 69 и 89лв.


ПРАВОСТОЯЩИ ТЕРЕН: 79лв.


ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА: 99лв.


Деца до 10 години ще се допускат без билет и с придружител.


Четвъртото издание на Sofia Rocks ще бъде еднодневно (26 юли 2013). Скоро ще бъдат обявени и още банди в афиша!!!


 


През 2010 хиляди родни фенове онемяха пред чудовищното зрелище, което с любов ни изсипаха Тил Линдеман и компания. През 2010 България най-после видя с очите си какво доставя наистина тази банда и защо има толкова специално място в световния шоубизнес. През 2010 RAMMSTEIN бяха едно цяло със своето голямо рок семейство в България. Дори и най-скептичните признаха, че малко групи в света притежават лайв силата на RAMMSTEIN.


 


След като последните две години те не пожалиха над 1.3 милиона души от Мексико, Щатите, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа и всичкте бяха отнесени от взривоопасното им шоу на живо, сега, през 2013 те ще ни стоварят тази мощ отново и ще забият на наша територия! Като преди да кацнат в София, ще разгреят гърлата и пиро ефектите на най-здравите фестивални сцени в Европа, в това число Nova Rock, Download, Rock Werchter, a край на фестивалното лято ще сложи Wacken. Единствената дата в региона е нашата. Този път в обиколката не присъства нито Белград, нито Букурещ, няма дати и в останалите ни съседни държави.


Следете за Sofia Rocks новини във фейсбук. Бъдете активни на страницата ни в социалната мрежа и току виж сте спечелили какви ли не яки награди.


За бандата: RAMMSTEIN се превърнаха в една от най-успешните индъстриъл метъл банди на всички времена от създаването си през 1993-1994. Кръщават се на името на място, свързано с трагичен въздушен инцидент в Германия. Съвсем скоро тръгва мълвата за огненото хорър шоу на Тил Линдеман (бивш олимпийски плувец) и компания. Първият албум Herzeleid престоява цели две години в немския чарт, а също така представя бандата и извън родината. И така при премиерата на втория албум Sehnsucht бандата вече има огромен успех на живо на Стария континент. Sehnsucht  моментално става номер 1 в Германия. А после заразата обхваща цяла Европа. Въпреки че основно пеят на родния си немски, бандата се радва на успех и популярност по целия свят, особено на Острова и в Щатите, а в България те са направо култ. През 2001 издават Mutter, Reise, Reise през 2004, както и лайв колекцията Volkerball през 2006. През 2009 скандализираха света с Liebe Ist Fur Alle Da. Лимитраната версия на албума представляваше метална кутия с шест секс играчки – по една от всеки член на групата. С всичките си албуми до момента те имат продажби от над 15 милиона копия по целия свят. От самото начало до този момент RAMMSTEIN са в своя оригинален състав, като нито един не си е тръгвал, нито е бил някога заместван.


 


RAMMSTEIN са:


Тил Линдеман (вокали)


Рихард Круспе (китара и бек вокали)


Пол Ландерс (китара и бек вокали)


Оливер “Оли” Рийдъл (бас китара)


Кристоф „Дуум“ Шнайдер (барабани и перкусии)


Кристиан „Флаке“ Лоренц (кийборд)


За феста: SOFIA ROCKS 2013 ще събере за четвърти път в самия център на София рок фенове от цяла България и целия Балкански полуостров. Фестивалът влезе в историята с паметното шоу на Голямата траш четворка. През 2010 Metallica, Slayer, Megadeth и Antrax забиха на една сцена като никога до тогава. България не просто стана свидетел на събитието, но предаваше лайв за целия свят! Помните, именно нашата дата, част от първия Sofia Rocks, беше избрана за снимки на концертните изпълнения, които милиони фенове гледаха в реално време в кино салони на всички континенти, а целият запис се овековечи по-късно в специално DVD. След траш легендите част от фестивала са били банди като Alice in Chains, Stone Sour, Whitesnake, Guns N Roses, Trivium, Ugly Kid Joe, Kaiser Chiefs, Clawfinger, Manowar, Within Temptation. Разбира се, след SOFIA ROCKS 2013 любима банда на феста моментално ще станат немските машини Rammstein, които забиха за първи път в България именно като част от афиша през 2010.


За деца до 10г. не се закупува билет, необходимо е да се предостави попълнена Декларация и документ, удостоверяващ възрастта.


Клиенти, които желаят да получат фактура за закупени билети е необходимо да закупят билетите директно от организаторите на концерта "Болкан Ентъртейнмънт Къмпани" ООД. Контакти можете да намерите тук.


Билети: в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.


Онлайн билети: на www.eventim.bg
Повече инфо на: 


www.facebook.com/sofiarocksfest


www.becbg.com