Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

След изключително успешно първо издание през 2018 г., SOFT UNIT CONFERENCE за втора поредна година среща хората, които търсят личностно и професионално развитие, с бизнеса и неговите нужди и дава практически казуси, позволяващи изява в търсене на най-добрите единици (units).

Според нас системата започва да функционира правилно, когато:

  • Успешно съчетани UNIT-и създават работещ софтуерен продукт;
  • Успешно съчетани хора с умения създават стойност за всяка компания;
  • Взаимодействието на UNIT-ите в живота води след себе си до развитие на самата среда.

В двудневното събитие се включват над 70 лектора – изявени специалисти и успешни предприемачи в четири основни направления:

  • Софтуерни разработки;
  • Дигитален маркетинг;
  • Финтех и блокчейн;
  • Дизайн и криейтив. 

SOFT UNIT CONFERENCE отново инициира и кампания под мотото:

Останете тук, където вашата история има значение!

Екипът на конференцията, заедно с партньорите й и всички гости, заставаме зад каузата да представим България като правилната дестинация за работа и живот и да вдъхновим българите да останат тук, където тяхната история има значение.

SOFT UNIT CONFERENCE дава възможност и за срещи в неформална обстановка. Непосредствено след официалната част на конференцията се провежда VIP вечеря за лектори и партньори, която създава предпоставка за разгорещени дискусии, както и за изграждане на полезни контакти и перспективни бъдещи партньорства.

Финалът на конференцията е запазен за Soft Unit After Party – не просто парти, а “сцена” за нови запознанства, networking и разбира се, много забавление, което всеки ще си спомня с усмивка.

Още за събитието научете тук:

https://softunit.bg/

https://www.facebook.com/SoftUnit.bg/