SOLAR SUMMER 2013 - WEEKEND #1  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

+18


Лица под 18 години няма да бъдат допускани на това събитие при никакви условия.


Организаторите не носят отговорност за лица, които не са били допуснати до събитието, поради възрастовото граничение!!!


 


Над 20 световни звезди пристигат за най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer 

Поредица от мега събития на българското Черноморие са подготвили от Yalta Club за предстоящия летен сезон. Повече от месец родните фенове ще бъдат изкушени от партита с едни от най-големите имена от световната сцена под шапката на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас Solar Summer. 

В продължение на пет уикенда от 26 юли Solar Summer ще гостува в Слънчев бряг на Cacao Beach, като едновременно с това ще има и своя сцена - Solar Dance Arena, в рамките на Spirit of Burgas. Програмата на тазгодишното издание ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни и качествени артисти. 

Парти маратонът на Solar ще започне на 26 юли на Cacao Beach с гостуването на шведското величие Adam Beyer в компанията на убийствено красивата и изключително талантлива Nicole Moudaber. Следващия ден от уикенда (събота, 27 юли) ще продължи с взривоопасна музикална комбинация, забъркана от носителя на Грами Sharam, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera и гостуващия за първи път у нас Dirty South.


Не по-малко интересни артисти са поканили организаторите от Yalta Club за своята сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. Най-известното транс трио Above&Beyond; са първите потвърдили хедлайнери, които публиката ще види и чуе на 27-ми юли. 

Съвсем скоро предстои да бъдат обявени всички артисти, които ще гостуват на най-мащабното издание на Solar Summer.

Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg.