Soul City Festival

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Soul City Festival е следващият амбициозен проект на Организаторите на Капана Фест. От 13 до 15 септември фестивалът ще превърне зелените алеи на парк Бунарджика в царство на музиката за ценители и градските изкуства с гигантски арт базар, детски кътове с много изненади, две безплатни сцени, много арт инсталации и уникална украса в духа на всичко, което феновете на Капана Фест познават и обичат. Гвоздеят на програмата, разбира се, е Музиката с главно М, която ще се лее от сцената на Летния театър.

Ето какво ще слушаме на фестивала:

В петък (13 септември) сцената на Летния Театър принадлежи на големите ФСБ, които ще ни докажат, че след хиляди концерти, награди и признания, са все толкова Високо, високо, високо...

В събота (14 септември), специално за Soul City Festival от Щатите пристига виртуозният китарист Ричи Котцен за разбиващ ексклузивен концерт, което ни радва особено много, защото България не фигурира като дестинация в европейското му турне, насрочено за юни и юли.

В неделя (15 септември) фестивалът ще предложи на истинските фенове един от уникалните акустични сетове на Odd Crew, подготвен специално за събитието. Ще подгряват бандите Life Light и heptagram.

На 6 септември, пак в Летния Театър, е официалният умерено скандален и зверски смешен warm-up на фестивала със stand up шоуто One Night Stand. В него 4 жени, и то не кои да е, а Оля Антонова, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Йоана Станчева, говорят за нещата от живота без грам цензура и абсолютно политически некоректно. Билети за One Night Stand можете да закупите отделно от фестивалния билет.

 

Soul City Festival

КОНЦЕРТИ

 

 


FSB Live @ Soul City Festival!

 На 13 септември големите FSB, или Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, се завръщат в Пловдив, за да ни вдъхновят с поредния си незабравим спектакъл, този път на сцената на Soul City Festival в Летния театър на Бунарджика.

Заедно с младите гост-музиканти Николай Копринков, Ивайло Звездомиров, Румен Бояджиев-син, Стефан Цеков и Борислав Бояджиев, легендите на българския прогресив рок ще ни докажат, че след многобройни сингли и албуми, хиляди концерти и безброй награди, музиката на FSB звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание, а музикантите не изменят на философията и мисията си на творци – да бъдат Високо, високо, високо…