SPIRIT OF BURGAS 2015  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Събитието се организара от "Карма Евентс" ЕООД, представлявана от Марин Маринов със седалище гр. София, кв. Лозенец, ул. Криволак 51, ЕИК 203070582

ОФИЦИАЛНО Е! Роби Уилямс
ще пее под звездите на плажа в Бургас


Легендарният британец идва с най-големите си хитове

на SPIRIT of Burgas 2015


 


Новото издание на SPIRIT of Burgas се очертава да е най-голямото музикално събитие за годината в България. Хедлайнер на фестивала ще бъде една от най-големите световни звезди за всички времена – Роби Уилямс, който идва на българска земя, за да направи фестивалното ни преживяване неприлично добро!


Изгрял като един от състава на Take That, Роби Уилямс добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С главозамайващите си 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия, Роби е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето „Intensive Care”, Роби Уилямс е вписан и в Книгата на рекордите на Гинес.


Новото му турне Let Me Entertain You” стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: “Angels”, “Feel”, “She is the One”, Freedom”, “Eternity”, “Me and My Monkey”, “Rude box”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и много други.


Освен незабравимото изживяване, наречено SPIRIT of Burgas, първите 5000 закупили билет ще получат и допълнителен подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Продажбата на билети стартира от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа на цена от 150 лв. и ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала – 7 и 8 август. Цената от 150 лева е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg


Очаквайте подробности за останалите изпълнители на SPIRIT of Burgas скоро, а дотогава…LET HIM ENTERTAIN YOU!

Деца до 10 ненавършени години няма нужда да закупуват пропуск. Могат да присъстват с придружител и декларация попълнена от него.

Лица под 18 години се допускат единствено с придружител и попълнена от него декларация! Можете да я изтеглите от тук: http://bit.ly/1EqiXwR