Stand up Comedy - 4 Години Комеди Клуб

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Комеди Клуб София празнува 4-и Рожден Ден с всички фенове на комедията в Зала 1 НДК.

За четвърта поредна година, най-добрите стендъп комедианти в страната ще излязат на една сцена с любимите си шеги, за да отпразнуваме четвъртия рожден ден на първия и единствен Комеди Клуб в България.

18 Декември 2019
20:00
Зала 1 НДК
Билети на касите на Евентим или тук онлайн.

За 4 години, Комеди Клуб София тотално промени разбиранията за комедия и за нощен живот както в столицата, така и в повечето големи градове в страната.

Гледайте Иван Кирков, Филип от Комеди Клуб София, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров, Христо Радоев, Ники Банков, Кристиян Терзиев, Никола Тодороски и други в едно невероятно смешно шоу.

Седмото поредно шоу в Зала 1 НДК за комедиантите на Комеди Клуб София ще включва част от техните любими шеги от изминалите години.

*Шоуто ще съдържа нецензурен език и не е подходящо за лица под 16 години.

През 2012та година, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да създаде първата компания за продуциране на стендъп комедия в страната - Комеди БГ.

Само 3 години по-късно, през 2015та, той вече открива и първия и единствен Комеди Клуб в Вългария, с цел да популяризира още повече стендъп комедията и да създаде възможност на комедиантите да работят върху материала и уменията си.

Днес, само 7 години след старта на Комеди БГ и 4 години от създаването на Комеди Клуб София, почти няма млад човек в страната, който да не е чувал за клуба или стендъп комедията като жанр.  


 


Повече информация на http://comedyclub.bg или http://comedy.bg