BG Stand300 - Билети

STAND UP FOR SISTERHOOD

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уважаеми клиенти,

На 22.09.2021 в 12:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на STAND UP FOR SISTERHOOD, Мадърборд ООД:

 

“Поради неприятната прогноза за времето, Stand up for sisterhood, което трябваше да се състои на 22/09 от 20:00ч се мести за Понеделник, 27/09, когато прогнозата е изключително благоприятна и ще ви очакваме с нетърпение. Всички, които искат да върнат своите билети - могат да го направят до Петък, 17:00ч на местата от които са купувани, но ви съветваме да ги предложите първо в събитието, тъй като има голямо търсене.

 

Благодарим за разбирането

 

Три Жени на Микрофона”Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 24.09.2021, 17 h