Зареждане...

СТЕНЛИ - ЧУЖДИ ТЕЛА - Билети

Детайли за събитието

КОНЦЕРТ – ПРОМОЦИЯ НА
НОВИЯ АЛБУМ НА СТЕНЛИ  
„чужди тела“

 

„Чужди тела“ излиза на 1-ви ноември, 2019
и е първият студиен проект на
 музиканта от 17 години насам


СТЕНЛИ заедно с групата си ще представи албума в деня на премиерата на сцената на клуб Music Jam

 

По време на концерта -промоция ще се състои и видеопремиерата на едноименния сингъл
„Чужди тела“

 

Вирджиния Рекърдс представя „Чужди тела“, новия албум на един от най-харизматичните изпълнители в съвременната българска музика – Стенли! Албумът е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

Една година отнема работата по „Чужди тела“, а песните в албума са реализирани в три различни държави (България, Великобритания и Ирландия). Албумът включва 10 нови песни като автор на музиката е Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира цяло съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров, телевизионната водеща Наталия Симеонова, актьорът и звезда от сериала „Откраднат живот“ Дани Рашев, емблематичният Любо Киров и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо. Продуцент на албума е Стенли, а всички песни в „Чужди тела“ са миксирани в студио в Дъблин (Ирландия).

Премиерата на „Чужди тела“ е на 1-ви ноември, 2019 като албумът ще бъде представен същата вечер на живо от Стенли и групата му в столичния клуб Music Jam.

По време на концерта -промоция ще се състои и видеопремиерата на едноименния сингъл „Чужди тела“.