STEREO MC's Full "Connected" Live Show  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Stereo MC’s идват в пълен състав за клубен концерт в София на 27 ноември!


Датата е част от голямото турне на Stereo MC’s в Европа, а поводът е, че бандата издава бокс сет с 10 CD-та и DVD – „Collected”. Той включва не само всички албуми и ремикси, но и неиздавани парчета, както и нови песни! Част от пакета е и книга от 32 страници, която съдържа неиздавани снимки, спомени и интервю с Ник Халъм и Роб Бърч, които разказват историята на Stereo MC’s със свои думи.


Друга интересна новина е, че легендарните  Stereo MC’s ще изпълнят класическия албум „Connected” от начало до край за първи път! Разбира се, ще бъдат включени и парчета от „Collected”, който излиза на 27 октомври (колекцията ще бъде издадена и в дигитален вариант). Така че, концертът на 27 ноември в club *MIXTAPE 5* не е за изпускане!


Чисто новите песни са „Good Feeling”, „Dance Tonight” и „Autumn Leaves”, които са записани в студиото на бандата в Брикстън по-рано тази година.

Екипът на организаторите препоръчва предварителното закупуване на билети, поради ограничения капацитет на клуба. Достъпът на непълнолетни лица ще бъде разрешен само с декларация и придружител.

Повече подробности за събитието можете да следите на www.mixtape5.com