Стоичков в РУСЕ – среща с автограф

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

В разгара на лятото, 25 години след най-големия успех на националния ни отбор по футбол, Христо Стоичков идва на гости в Русе. На 28 юли МОНБАТ АРЕНА отваря вратите си за една невероятна вечер в компанията на легендата. 

 

Всички присъстващи ще имат уникалната възможност да получат автограф и да се снимат със звездата и Златната топка, най-големия индивидуален футболен трофей, печелен от българин.

 

За доброто настроение ще се погрижат комикът Димитър Туджаров - Шкумбата и журналистът Иво Райчев, които ще забавляват публиката със специално подготвена програма, а VIP гости на събитието ще бъдат спортните звезди Валентин Йорданов, Любо Ганев, Анелия Нунева  и др. 

 

Към всеки билет при влизане в залата получавате ПОДАРЪК – бестселъровата биография „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство Владимир Памуков, роден и израснал в Русе, носител на “Черноризец Храбър” -  най-голямата награда за спортна журналистика в България, който също ще присъства на представянето. 

 

Домакините от Община Русе са приготвили много изненади за гостите и публиката.

 

Вход свободен за деца до 12 години. (Задължително трябва да са придружени от възрастен!)

 

Станете част от това неповторимо преживяване!

Купете своя билет сега!

 

„Христо Стоичков. Историята“ се превърна в най-продаваната биография в България през 2018 г., а очакванията на издателството са тя да е сред най-успешните книги и през тази година. „Софтпрес“ е сред най-големите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани така, че да отговарят на мотото „Книги за цялото семейство“.

 

На официалната премиера на луксозното издание присъстваха 500 души, сред които трима президенти на България, съотборниците на Камата от САЩ '94, плеяда от звезди на спорта, шоубизнеса и обществения живот. Заради огромния интерес „Софтпрес“ организира турне броени дни преди Коледа, по време на което Стоичков се срещна с почти 10 000 почитатели, разписа хиляди книги и се снима с всеки, пожелал да се докосне до него и до Златната топка. През февруари Камата се срещна с българската общност в Лондон, а в навечерието на Гергьовден представи книгата си на ексклузивна галавечеря в Чикаго.