Страстно Фламенко EDU VICO septet  - Билети

BG Edu300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Духът на Испания идва в Пловдив! Вечер на автентичното фламенко, на виртуозните китарни изпълнения, на високите вокални партии, на огнения ритъм и зашеметяващите испански танци очакват пловдивчани и гостите на града на 17 юни 2022 г. (петък). Това ексклузивно преживяване ще ни предложат Edu Vico Septet - фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара - Еду Вико!

Ден след него, отново в Античен театър ще слушаме най-красивия глас на фадо - магнетичната португалка Карминьо! 17 и 18 юни 2022 г. (петък и събота) ще предложат мечтан иберийски музикален уикенд в Пловдив! Лятото ще започне с огнена музика на живо… ОЛЕ!

Еду Вико е добре познат на ценителите на виртуозното китарно майсторството - той е свирил в напълно разпродадена централа зала на Драматичен театър - Пловдив. Сега Еду се завръща, за да награди публиката си с голям спектакъл - ще видим фламенкото в истинската му сила! Еду ще се качи на сцената с трупа от изящни музиканти, певци и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания!

Очаква ни страстна вечер, в която ценителите на испанската китара ще чуят един от легендарните й майстори, а почитателите на фламенкото ще го получат в автентичен вид!