STRAUSS ORCHESTRA VIENNA - Sofia  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


STRAUSS ORCHESTRA VIENNA ЩЕ БЪДАТ ЧАСТ ОТ НОВОГОДИШНИЯ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ ПРЕЗ 2013


 


Продуцентска компания АРТ БГ с гордост представя на 14 декември световноизвестните „Strauss Orchestra Vienna“, чието гостуване у нас ще бъде част от Новогодишния музикален фестивал на НДК.


На 14 декември от 20 часа виртуозите на виенската класика „Щраус Оркестра Виена“ ще представят една зимна приказка от класически произведения. Диригенти на оркестъра са двамата музикални виртуози Петър Гут и Вили Бюхлер. Като истински професионалисти и верни последователи на творчеството на Щраус те дирижират и с цигулка в ръка.


„Щраус Оркестра Виена“ е виенски оркестър с традиции и стил, утвърдил се с името си не само в Австрийската столица, но също така и в Америка и Азия. Многобройните турнета и участия в новогодишни фестивали, както и множеството записани албуми превръщат Щраус Оркестра Виена в синоним на автентичната виенска музика от времето на Щраус.


Концертът в София ще бъде на 14 декември от 20 часа, в зала 1 на НДК.


От днес можете да закупите първите 200 билета на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 20 до 50 лева и ВИП – от 70 до 90 лева.


 


Билети за концерта се продават на касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.