strauss8 - Билети

STRAUSS WIENER ORCHESTRA -Щраус Оркестра  - Билети

Детайли за събитието

STRAUSS WIENER ORCHESTER 


След напълно разпродадените концерти през 2018 и 2019 година STRAUSS WIENER ORCHESTER, се завръщат у нас на 9 декември в Зала 1 на НДК с неподправеното си автентично звучене с начален час 19:00 часа. 

Българската публика ще има възможността да чуе световноизвестните валсове и полка, както първоначално са били създадени от династията Щраус. 


STRAUSS WIENER ORCHESTER представят своите чувствителни музикални интерпретации, както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по целия свят, като утвърждават своята отлична репутация през последните четири десетилетия. 

И го правят не само благодарение на факта, че оркестърът е създаден от един от най-обичаните и талантливи австрийски композитори, но и заради впечатляващите музиканти, които са лицето на STRAUSS WIENER ORCHESTER днес.


С годините придобива богат опит, работейки с различни известни международни оркестри, сред които Югозападен немски камерен оркестър, Парижки камерен оркестър, Симфоничен оркестър на Виенска народна опера, Сценичен оркестър на Виенска държавна опера и много други.

„Всички музиканти от STRAUSS WIENER ORCHESTRA са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише The Washington Post, а много други международни медии, сред които и New York Times, описват STRAUSS WIENER ORCHESTER като един от най-брилянтните световни оркестри.

Друг интересен факт е, че STRAUSS WIENER ORCHESTRA избраха да заснемат своята видеовизитка по време на концерта им в София през 2019 година само и единствено заради българската публика и пълната зала 1 на НДК. 

Ако искате да усетите истинския виенски дух и да поканите коледното настроение в домовете и сърцата си заповядайте в Зала 1 на НДК на 

9 декември от 19:00 ч. Вратите отварят в 18:00 ч. 


Билетите за концерта на STRAUSS WIENER ORCHESTER у нас може да намерите в билетен център НДК, OMV, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на https://www.eventim.bg/bg/bileti/strauss-wiener-orchestra-shchraus-orkestra-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-547706/event.html


Концертът ще бъде проведен съгласно всички здравни изисквания на РЗИ.