Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Пролетният сезон малко закъсня, но за сметка на това ние във Vault сме готови рязко да събудим у вас замайващите му страсти с неповторимото Suck & Dance Party….

 

Запомнете датата 28-ми април (събота), когато кръвта ви със сигурност ще се разбушува и сетивата ви ще бъдат покорени от съвършената комбинация между  хитови денс мелодии, провокативно Drag Show и перфектно изваяните тела на нашите танцьори. 

 

Лейбълът Vault ще има удоволствието да посрещне италианската drag queen сензация Shedorian Lux-резидент на Muccassassina Club в Рим,  която пристига за първи път у нас специално за нашето Suck & Dance Party. Със сигурност знакова ще бъде и изявата на сцената на Vault на секси боговете от Амстердам Dennixx и Nizami, придобили популярност в европейските клубни среди благодарение на впечатляваща си визия и на участията си в най-известните алтернативни парти ивенти в Барселона, Мадрид, Париж и Брюксел. Освен това и сега Vault няма да изневери на традицията си всеки път да ви представя на сцената си нови и непознати до този момент родни go go boys & girls, които ще ви даряват със своята красота и сексапил през цялата нощ. И не забравяйте- единственият елемент на шоуто, който със сигурност няма да претърпи промяна, е перфектният парти саундтрак на любимия на всички ни резидент DJ Sunny….

 

За да станете част от ексклузивното събитие на Vault, посетете още сега www.eventim.bg и се снабдете с билет за вас и приятелите ви на преференциална цена. Побързайте, защото както винаги местата са ограничени...

 

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на 0893 883 773.

 

 

Мястото на поредната ни среща отново е Party Hall на бул. „Цар Освободител“ 10 срещу Руската църква-защото Vault винаги се съобразява с вашите желания