Summer Fashion Weekend 2019

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Summer Fashion Weekend 2019


Ударна доза модно вдъхновение. Свежа порция лятно настроение. Микс от емоции, лукс и красота. Това е Summer Fashion Weekend 2019 – най-пищното лятно събитие в българския моден календар, чието дебютно издание стартира от 15 август


Българската модна телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа колаборация с Dinevi Resort, за да ви поднесат едно несравнимо лятно изкушение.


Световни и родни брандове и дизайнери се събират в Свети Влас за първия по рода си у нас Summer Fashion Weekend, който ще се проведе от 15 до 17 август на хеликоптерната площадка на Марината, с  подиум 25 м, барове с коктейли и напитки, и разпродажба на моделите от колекциите  и още много изненади от партньорите на събитието.  


Summer Fashion Weekend се организира за първа година с идеята да се превърне в традиция. Събитието ще се състои на най-луксозното място за провеждане на такъв тип събития на българското Черноморие, Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на красотата и изяществото. Всички гости ги очакват модни ревюта и партита по модела на световните ивенти в Монако, Кан и Сен Тропе.


Обкръжени от лукс и приятна атмосфера, по модния подиум ще се разходят над 30 топ модела  на агенция Ивет Фешън, облечени в разнообразие от стилове, които ще зарадват всеки вкус, а водещи на събитието  са лицата на Code Fashion TV – Елица и Златина


Трите вечери ще включват модни ревюта и музикални изпълнения с участието на Есил Дюран, Елена Брусарска, Георги Дюлгеров и други. Очакват ни и три тематични афтър партита на хитови места на Марина Диневи.


Първата вечер на 15 август всички гости, модели и организатори ще се потопят в емблематичната обстановка на IL Siciliano, втората вечер на 16 август  моделите и гостите ще се веселят в новия  Fly Arena Club, а третата вечер на 17 август ще бъде незабравима, защото ще завърши с ексклузивно Fashion Diamonds Party от лейбъла на единствената модна българска телевизия Code Fashion TV и някой от гостите ще спечели истински диамант,  а сцената ще стане дансинг с много изненади,  после ще продължим отново, за да закрием събитието в  Fly Arena Club.   


Не пропускайте да станете част от това ново, вълнуващо приключение! Може да закупите вашите билети от Eventim, а за ВИП и Ултра ВИП места на място или пишете в страницата на събитието, защото са много ограничени.  


Следете информацията за новото любимо събитие:


 www.summerfashionweekend.com / Facebook / Event