BG VasilPetrov3001 - Билети ©

SYMPHONY WAY  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Васил Петров с музиката на Стинг, "Бийтълс" в нов прочит

Концертите са озаглавени „Symphony way” с Врачанска филхармония

Васил Петров представя класически песни от различни жанрове, откъси от мюзикъли и световни хитове с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония и поредица от концерти. Турнето ще премине през Пловдив, Бургас, Петрич и Варна.

В програмата са хитовете на Бийтълс, Стинг, Франк Синатра, музиката на Гершуин, Чарли Чаплин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други автори.

„Ще представя доста обновена симфонична програма. Имам предвид част от песните от моя репертоар са аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара ми включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и други изненади.“– споделя Васил Петров

На сцената заедно с него ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост на концерта ще е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Концертите „SymphoNY WAY” ще се проведат на 21 Юли в Пловдив от 21:00ч (премиера, Летен театър Бунарджика), 23 Юли в Бургас от 20:30ч(Летен театър), 27 Юли в Петрич от 21:00ч(стадион „Цар Самуил“), 7 Август във Варна от 19:30ч.(зала 1, Фестивален и конгресен център - Варна)

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за дезинфекция, за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Билетите вече са в продажба онлайн в мрежа на ивентим.

За допълнителна информация: https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial/