SymphoNY Way - Васил Петров  - Билети

BG Symphony300SF - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

SymphoNY way на Васил Петров

Новата впечатляваща програма „SymphoNY way“ на изключителният певец Васил Петров с Врачанската филхармония ще бъде представена и в София. Концертът е част от турнето му, което започна през юли и премина през големите сцени на Пловдив, Бургас, Варна, Петрич, Зорница Фемили Естейт, Амфитеатъра на Блек Сий рама голф и Двореца Балчик с голям успех и много бисове.

На 7 октомври от 19:00 в зала България в София Васил Петров ще представи своята интерпретация на хитовете на Бийтълс, Франк Синатра, Дюк Елинтгън, Жобим, Франки Вали и други изненади. Вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената са още джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост-солист е виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Симфоничната програма включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravan на Дюк Елингтън и други световни хитове.

Концертът ще се проведе при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход и дезинфекция на Министерство на здравеопазването.

Забележителното събитието е копродукция със Софийската филхармония и билетите ще са налични на касата на зала България и в мрежата на Ивентим.