TAPE FIVE LIVE IN CONCERT  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Немската електро суинг банда TAPE FIVE с първи концерт в София

На 31ви май, набиращата все по-голяма популярност в България електро суинг група TAPE FIVE за първи път ще се качи на родна сцена в SOFIA LIVE CLUB от 22:00 часа.
С приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и атрактивно шоу, групата ще представи пред българските феновете последния си студиен албум SWING PATROL. Преди тях за доброто настроение ще се погрижи българското DJ дуо ТHE SMUGGLERS COLLECTIVE.
Като част от лейбъла Chin Chin Records, в който са и добре познатите ни Club des Belugas и Gabin, музиката на TAPE FIVE влиза в над 500 световни компилации.  
След световния успех на албума „Tonight Josephine“, групата внася нюанс вдъхновен от 40-те години на миналия век. Албумът SWING PATROL преминава с размах през вселената на суинга, а уникалните, стилни и превъзходно аранжирани мелодии, имат способност да пренасят в друга епоха.


Суинг формацията TAPE FIVE приветстват на български родните меломани

В специално видео немската електро суинг банда TAPE FIVE кани българските меломани на първия си концерт в България.
На 31ви май (петък) от 22:00 часа в SOFIA LIVE CLUB, групата обещава да ни подари едно незабравимо шоу, изпълнено с много много танци и суинг, суинг, суинг.
Горещ старт на партито, с енергична музикална селекция, ще даде небезизвестното DJ дуо ТHE SMUGGLERS COLLECTIVE, а благодарение на приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills танцовите ни способности ще преминат в неподозирани измерения.
Билетите за концерта на TAPE FIVE могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim.
Промоционалните 100 на цена от 15 лв. свършиха, остават билети на редовна цена от 20 лв.

http://www.youtube.com/watch?v=91SiUe-mgF0---------
За TAPE FIVE
TAPE FIVE е интернационален проект, базиран в Германия и създаден от Martin Strathausen. Дебютният им албум излиза през 2006 и е напълно разпродаден в Европа, САЩ и Азия. От тогава TAPE FIVE издават още 4 албума, като последният е SWING PATROL, в който  Martin Strathausen събира певци и музиканти от десет различни държави, от САЩ до Камерун, през Бразилия, Англия, Италия, Украйна, Румъния и разбира се, от родната му Германия.
THE SMUGGLERS COLLECTIVE
От създаването си през есента на 2008 насам, DJ и промоутъското дуо The Smugglers Collective успя да превърне тематичните винтидж партита в интегрална част от нощния живот в страната. Ритъмът на SWING, ROCK'N'ROLL, RHYTHM & BLUES, ELECTRO-SWING музиката от 40-те години до днес съвсем естествено се промъкна в барове и клубове, където бе гостоприемно приет.
The Smugglers Collective се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, след като подгряваха световноизвестни групи като Parov Stelar, The Correspondents, Swing Republic, Club Des Belugas, !Deladap, както и оркестрите на Duke Ellington и Glenn Miller.