TARJA TURUNEN – Beauty And The Beat  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Финландската супер звезда ще излезе пред феновете си в уникалната атмосфера на Античния театър в Пловдив за един изключително специален спектакъл, в който ще участват и оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония.
Това ще се случи на 21 септември, в първия ден на SOUNDS OF THE AGES 2011 – новия музикален форум, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на ИВАН ТОТЕВ – Областен управител на Пловдив.
Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в последните дни на лятото, да събира в сърцето на България феновете на рока и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в стария Пловдив.
Първото издание ще бъде открито от ТАРЯ ТУРУНЕН, която ще представи своето специално шоу ‘Beauty and The Beat’, заедно със звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА и оркестър и хор от над 100 души. Това гарантира едно епично и грандиозно шоу, подкрепено от специални светлини в магическата атмосфера на едно от историческите и архитектурни съкровища на страната.
Шоуто на 21 септември ще бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ подобен концерт на ТАРЯ за годината и от мениджмънта й съобщават, че след публикуване на датата в официалния сайт, са получили стотици мейли от цяла Европа с молба за подробности.