TARJA TURUNEN  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ТАРЯ ТУРУНЕН С КОНЦЕРТ В СОФИЯ


 


ГОСТУВАНЕТО НА ФИНЛАНДСКАТА ПРИМА НА ТЕЖКАТА МУЗИКА Е НА 7 ФЕВРУАРИ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА


 


 


Всяко гостуване на финландската мегазвезда Таря Турунен у нас е безспорен празник за многобройните й фенове у нас. В началото на следващата година – на 7 февруари 2017 в зала Универсиада, тя ще изнесе концерт, организиран от Loud Concerts.


 


Билетите за шоуто на Таря в София влизат в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис от днес, 16 ноември. Първите 200 билета ще бъдат на специална промо цена от 35 лева, а след тяхното изчерпване, ще могат да се закупят за 40 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 50 лева на билет.


 


Датата у нас е част от европейското турне The Shadow Shows, което стартира през октомври и съвпадна с дигиталното издаване на нов сингъл – Demons In You. Парчето е съвместно с брилянтната вокалистка на Arch Enemy Alissa White-Gluz и улавя и пресъздава по-мрачната и тежка атмосфера на издадения по-рано тази година албум на Таря - The Shadow Self. Изпълнението на парчето на дуото на тазгодишното издание на Wacken Open Air пред 75 000 ентусиазирани метъл фенове се превърна в едно от топ обсъжданите събития на феста.


Преди издаването на The Shadow Self, финландската дива зарадва почитателите си с пускането на The Brightest Void, в който включва композиции, които не намират място в албума, но смята, че трябва да видят бял свят.


 


На 7 февруари в зала “Универсиада”, българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на песни от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.


Концертът в София е с начало 20 часа!


Деца до 7г. ще се допускат без билет, но без право на седящо мвсто и задължително с придружител!