TATTOO FEST SOFIA 2014 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

TATTOO FEST SOFIA 2014

TATTOO FEST SOFIA  ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври 2014 в залите на Парти център 4 км в София. На входа на фестивала красиви момичета ще ви поднесат за дегустация напитка-страхотния ром Sailor Jerry. Във фоайетата за вас работят щандове с бижутерия, дрехи и аксесоари в разнообразни стилове – алтернативен, готик, стиймпънк...  

Водещ на събитието ще бъде Шута , познат като вокалист на hard core зверовете Vendetta.

Както винаги досега най-добрите tattoo  студиа ще работят на място и ще можете да си тръгнете с хубава, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти от Италия, Македония, Турция, Сърбия. Най-добрите професионалисти и техните модели ще получат награди от Sailor Jerry , Monster energy и Gorgon в конкурси за татуировки в 6 раздела (реалистична татуировка, черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, направена на място татуировка, традиционна татуировка).

Най-голямата атракция ще бъде бодисъспеншън шоу от испанските екстремисти A Sangre Fria. Техният лидер Джоел Барнес ще направи и семинар по темата, за да могат феновете на това изкуство да научат всичко за бодисъспеншън техниките. Семинарът е платен. За информация и записване- inkydragon@tatau.org.

Много музика ще радва меломаните. Концерт ще изнесе колоритната група на Surmata Hari. В края на сета, заедно с небезизвестните Шеки и Шута той ще разплаче от смях и най-коравите мъже. Brother in Blood  и гръцките музиканти от My Turn ще допълнчт музикалната част. Тематичен музикален  DJ сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg- rock'n'roll & vintage culture в България и по света. Олд скул, хип хоп и алтърнатив сет ни е приготвил DJ RAWLAND. Vj gorgon ще внесе дежурната доза мрак.

Най-татуираният готвач в България ще представи естетско японско кулинарно шоу. Ценителите на японската кухня ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi.

Конкурс за Мис TATTOO ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.  Всички смели дами могат да се запишат за участие, а ние ви обещаваме много награди, включително безплатни татуировки Sofia Tattoo Ink.

Още красиви дами ще излязат на сцената, за да покажат зрелищно бели денс шоу.
Други красавици ще ви развълнуват с енергични танци на пилон.

Традиционно забавление на фестивала е Арт фюжън-съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. В уникалните  им картини се преплитат различни идеи, техники и концепции. В малката зала на Парти център 4км ще можете да видите изложба с картини от TATTOO FEST SOFIA 2013.

 В същата зала ще може да се разгледа и провокативна фотографска изложба с портрети на татуирани момичета.

Калиграфско шоу майстора на това изкуство Макс  отново ще събере ценителите нa изкуството. Обещаваме необичайно и естетско преживяване.

 Децата ще се забавляват в детски кът, където ще могат да рисуват татуировки и да си направят рисунки на лица.  Ще направим изложба с детските рисунки.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще ни забавляват с изящно изпълнение на готически бели денс.

Спонсорите от „Sailor Jerry“ ще подарят бутилка от страхотния ром на няколко от посетителите, които ще бъдат изтеглени с томбола с номерата на входните билети. Ще има още томболи с награди от спонсорите Sailor Jerry и  Monster energy и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, още атракции, още  конкурси и още музика.