Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

TED 2017: THE FUTURE YOU

 

Изживейте TED на голям екран! 
Световният феномен идва в София за 3 вечери с гарантиран "WOW!" eфект, нетуъркинг коктейл и награди. ExciTED?

 

В рамките на три дни през април ще се докоснем до вдъхновяващи лектори от цял свят, които в продължение на 2 часа всяка вечер ще ни разкажат за своите „идеи, които си струва да бъдат разпространени“ (в оригинал слоганът на TED е „Ideas worth spreading”).

 

На 25 април (вторник) е голямото откриване на конференцията или „Opening Night” – очакваме лектори от световна класа, както през годините са били телевизионният продуцент Шонда Раймс („Анатомията на Грей“), бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор или илюзионистът Дейвид Блейн.

 

На 26 април (сряда) ще си отговорим на въпроса: как бихме подобрили света, ако имахме на разположение 1 милион долара? Д-р Радж Пунджаби, на когото TED тази година присъжда хуманитарната си награда, ще ни разкаже как се бори за по-лесния достъп до здравеопазване и в най-отдалечените кътчета на Земята.

 

На 30 април (неделя) ще видим Highlights, т.е. най-впечатляващите лекции от TED2017: The Future You. Онова, което са преживели на живо късметлиите, платили по 8500 долара за билет за конференцията, ще бъде достъпно и за българския зрител.

 

Всяка прожекция ще бъде придружена от нетуъркинг коктейл с интересни личности, различни изненади и томбола – всичко това е включено в цената на билета.

 

ВАЖНО: Зададените часове са за началото на събитието, включително и коктейла. Поради специфичния формат на събитието по време на коктейла не се допускат лица под 18-годишна възраст!

И трите прожекции са на английски език, без субтитри.