Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

TEDxVUZF представя вдъхновяващи български лектори

TEDxVUZF се организира под официален лиценз, предоставен от екипа на TED и TEDx

 

Тази есен всички, които вярват страстно в силата на идеите за промяна на нагласите, живота и света ще имат възможност да се срещнат с десет вдъхновяващи български лектори, които ще се включат в събитието TEDxVUZF.

Събитието ще се проведе на 27 октомври (събота) от 13:00 часа в кино „Влайкова“ в София  и се организира под официален лиценз, предоставен от екипите на TED и TEDx. TEDxVUZF ще срещне българските почитатели на платформата за споделяне на идеи с лектори, които ще представят теми в областите на образованието, бизнеса, човешките ресурси, психологията, журналистиката, сценичните изкуства, илюзионното изкуство и виртуалната реалност.

TED е световна поредица от конференции, собственост на частна фондация с нестопанска цел, създадена за да популяризира „идеи, ценни за разпространяване“. Към настоящия момент Крис Андерсън е куратор на конференциите на TED  в Съединените щати, Азия и Европа всяка година. Андерсън въвежда наградата TED Prize, програмите TED Fellows Program, TED open translation program и TEDx. Програмата TEDx е създадена в духа на мисията на TED и подкрепя независими организатори, които искат да създадат подобно на TED събитие в собствената си общност. По време TEDx събитията се представят вдъхновяващи лектори на живо, както и видеа от официалната библиотека на TED. Събитията TEDx се планират и координират независимо, като могат да се организират само от носители на официален лиценз, предоставен от екипа на TED.

Билети за събитието TEDxVUZF могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Актуална информация за събитието TEDxVUZF можете да откриете на  www.tedxvuzf.com, както и във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/tedxvuzf/