BG Teo300 - Билети

Теодосий Спасов и приятели

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов представят най-новия си проект - „Теодосий Спасов и приятели“. Неповторимият музикант е известен със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира световни музиканти от различни жанрове. През ноември в Sofia Live Club меломаните ще се насладят на доказаните умения на изпълнители познати не само в страната, но и в целия свят.

На 15-ти ноември заедно с маестро Теодосий Спасов, на сцената ще пеят фантастичната Хилда Казасян, певецът със собствен почерк Добрин Векилов - Дони, и талантливият тромпетист и колоритен певец - Мартин Ташев. Сред музикантите в концерта „Теодосий Спасов и приятели“ са и Мирослав Турийски - клавири, Александър Леков - бас и Начо Господинов - ударни.

Музикантите ще дадат нов почерк на обичани песни, познати ритми и мелодии като ги украсят с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички участници в концерта.

Концертът се провежда с подкрепата на Министерство на културата.

БИЛЕТИ:

Онлайн и в мрежата на Ивентим: Office 1 Superstore, OMV, ORANGE.BG, Orange Center, Билетен център НДК, Български пощи, Каса Арена Армеец, ТЕХНОПОЛИС, На Тъмно, Дюкян Меломан, Eurotours M.

На място в деня на концерта, ако са останали места.

*Броят на билетите е ограничен - препоръчва се предварителното им закупуване. *Билетът не осигурява седящо място.

Очакваме ви на 15-ти ноември от 20:00 часа в Sofia Live Club, НДК, София!