Terri Walker / Тери Уолкър в София  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Ако сте настроени за вечер с красива музика с привкус на пленяващ соул и завладяващ ритъм енд блус, Terri Walker е артистът, който с класа и стил ще Ви осигури едно такова незабравимо музикално изживяване. 


Кралицата на английския соул Terri Walker с концерт в България


 


Джазов соул и проникновен ритъм енд блус с Terri Walker в Sofia Live Club на 21 април


 


През 2003 г. Terri Walker превзема родния си Лондон с класа и авторитет, след което следва и покоряването на световните музикални върхове. Дебютният ѝ албум „Untitled“, включващ 14 разтапящи душата, като нагорещено масло нео соул парчета, се превръща в такъв внезапен хит, че непосредствено след това Walker открива. че се бори срещу Beyoncé за отличие на наградите МOBO за Най-добър албум на годината. Дори легендата Amy Whinehouse става фен на Terri Walker, споделяйки: “Йооо, Terri. Обичам първият ти албум”.


 


Британската соул кралица Terri Walk идва за първи път в България, по покана на 5PT, за незабравим лайв на 21 април в Sofia Live Club. Билетите за концерта на Terri Walker у нас вече са в продажба на цени от 40 лв (Early bird) в партньорската мрежа на Eventim и онлайн.


 


"Започнах да уча оперно пеене, когато бях на 15 и да я пея професионално от около 18. Мисля, че класическото обучение е най-доброто обучение, което човек може да получи". Оперната школа помага на Walker да премодулира по най-отличен начин своята кариера като соул изпълнител, повлияна от музиката на Aretha Franklin, Chaka Khan и Mica Paris. Дебютният албум „Untitled“ на Terri Walker излиза в началото на 2003 г., със сътрудничество на изпълнители като Mos Def и Blueblood, бележейки светкавични успехи и незабавни отличия.


 


Ако сте настроени за вечер с красива музика с привкус на пленяващ соул и завладяващ ритъм енд блус, Terri Walker е артиста, който  с класа и стил ще Ви осигури едно такова незабравимо музикално изживяване. Датата е 21 април, часът - 22:00ч., мястото - Sofia Live Club, а виновници това да се случи - 5PT.


 


Билетите за концерта на Terri Walker в Sofia Live Club влизат в продажба от ДНЕС - Early bird само за 40 лв в партньорската мрежа на Eventim и онлайн.


 


Следете събитието на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.