THE BOXER REBELLION  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

THE BOXER REBELLION представят най-новия си албум в България
LIVE AT THE FORUM ще бъде представен в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

6 ноември 2014, 22:00

 


          На 6-ти ноември България ще бъде домакин на една от най-яките алтърнатив инди рок банди от Острова. Есенното турне на The Boxer Rebellion със спирка в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ!

          На 29-ти септември тази година The Boxer Rebellion представиха на света своя най-нов албум Live At The Forum. Албумът улавя заразната енергия и най-доброто от най-успешния им концерт до днешна дата в Лондон. Съдържанието поднася на слушателя песни от всички четири албума на групата до момента – Exits, Union, The Cold Still и Promises.

          По повод излизането на албума The Boxer Rebellion обявиха двадесет и две концертни дати, в които страната ни заема своето почетно място. Сред домакините на турнето са: Великобритания, Гърция, Италия, Турция, Италия, Унгария, Румъния и България за първи път.
По същото време на бял свят илезе и дигиталната версия на парчето им Always от албума Promises. Официално пред публика англичаните ще го представят по време на музикалната си обиколка.

          Рокаджиите от The Boxer Rebellion са една от най-яките английски инди рок групи. Може би ги познавате от хитовото парче Diamonds, което се радва на повече от 1 300 000 гледания в известния музикален сайт www.youtube.com.
Музиката им може да бъде сравнена с творчеството на банди като Radiohead и Oasis. Несъмнено се отличават с това, че не се придържат към определени рамки и не следват правилата. Групата е създадена през 2001 година във Великобритания.

„Тази банда може да промени живота ви“ отсича английската версия на NME Magazine, позовавайки се на невероятно епичната и амбициозна, но интимна и мелодична музикална продукция на бандата.

           След бурното време прекарано в Universal Records, бандата се отделя и след време реализира дебютния си албум Exits (2009). Следват успешните  Union (2009), The Cold Still (2011) и Promises (2013). Union бива обявен за „Алтернативен албум на годината“ и е последван от игралния филм с Дрю Баримор „Going the Distance“. След реализирането на лентата, мнозина определят групата като най-отличилата се банда взела участие в историята на киното.

            През 2011-та година The Boxer Rebellion получават своята „минута телевизионна слава“ с помощта на Дейвид Летерман и благодарение на албума си The Cold Still, продуциран от известния в средите Итън Джоунс.
Следва албумът Promises през 2013-та, а днес вече и колаборация от най-доброто представено на Лондонската сцена и събрала в едно творчеството на бандата – най-новият албум Live At The Forum.
БИЛЕТИ: на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg на цена 10 лева, на място 15 лева


Повече инфо тук:

http://www.theboxerrebellion.com/

http://www.last.fm/music/The+Boxer+Rebellion/+wiki

https://www.facebook.com/theboxerrebellion

https://www.youtube.com/watch?v=HKTAXkpGceQ