BG Elementi300 - Билети

The Center представя: „Елементи“ - танцов спектакъл

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

The Center представя: „Елементи“ - танцовият спектакъл, който обединява вдъхновение, сърце и много труд.

Събитието събира танцьорите от всички възрасти и от всички градове на най-голямото танцово хип-хоп училище в България, които представят най-атрактивните и любими свои танци. „Елементи“ е резултатът от труда и усилията им през годината и показва израстването им като хора и танцьори.

На 11 май танцовият спектакъл ще гостува за първи път в Theatro в София.

---

„Елементи“, защото това е събирателната дума, с която определяме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство към настоящия момент. Към всеки настоящ момент.

„Елементи“, защото за нас това са градивните частици на пълното съответствие. С днешния ден. С вчерашния ден. С утрешния ден. С нуждите ни в тях. С модерностите. С непреходностите. С безвременните ценности и морал, интегрирани в днешната ни свръхбърза съвременност.

„Елементи“, защото именно от тях е съставен големият юбилеен спектакъл, по случай 20 годишнината на танцовото ни училище, който ще се случи през есента на 2022 г. Този, който имаме амбицията да превърнем в най-голямото зрелище, което сме сътворявали за цялата ни история.

„Елементи“, защото именно от тях е съставено както човешкото тяло, така и танцовото тяло на The Center.

И най – важното:

„Елементи“, защото всеки отделен елемент това е всеки един от вас. С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. Всяко негово всичко. И наша мисия и най-голямо удоволствие е, всеки наш елемент – всеки един от вас, постоянно да търси нова възможност да бъде винаги най- адекватната за съответното време и пространство версия на себе си.

Във всяка една зала.

Всеки един ученик.

Абсолютно всеки!

---

„Елементи“ ще претендира за няколко неща:

Да ви покаже сърцата на млади вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Да ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Да ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите на The Center изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

Да ви покаже как може да блести и сияе вашето дете.

Докоснете се до това. То ще ви обогати. Обещаваме ви.