THE OCEAN  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

THE OCEAN ПРИСТИГАТ В СОФИЯ С TIDES FROM NEBULA И ABRAHAM


 


Немските пост-метъл експериментатори The Ocean се завръщат в България за първия голям концерт на Rawk’n’Roll за есента.


 


След ударния концертен сезон на Rawk’n’Roll през зимата и пролетта, фензинът се завръща в клуб Mixtape 5 с троен концерт на 24 ноември.


 


Минаха няколко години от последното гостуване на немските пост-метъл лидери The Ocean в България. Разликата от тогава е, че момчетата от Берлин вече имат в дискографията си чудовищни албуми като двойния Heliocentric/Anthropocentric (2010) и тазгодишното издание Pelagial – записи, които превърнаха The Ocean в лидери на европейската експериментална метъл сцена, а фен-базата им нарасна лавинообразно.


 


Европейското турне на The Ocean е подкрепено от две не по-малко интересни банди. Поляците Tides From Nebula, които гледахме три пъти у нас в рамките на две години, можем спокойно да наречем любимци на българската пост-рок публика. Екстатични на сцената, те потапят феновете в музикалните си инструментални трипове и всеки следващ път ги гледаме и слушаме пред все повече хора.


 


Abraham са една от водещите банди в атмосферичния метъл и пост-хардкор днес. Мрачната и експресивна музика на швейцарците ги прави любима група на също така атрактивна публика – на концертите им има от фенове на Baroness, до хора с тениски на Neurosis и ISIS.


 


Повече информация за концерта очаквайте в идните дни.


Линк към събитието във facebook:


https://www.facebook.com/events/577767205621525/  


 


Повече за групите:


http://theoceancollective.com


http://www.tidesfromnebula.com


http://www.abrahamband.com


 


http://www.rawknroll.net


https://www.facebook.com/mixtape5