Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

The R&B Secrets : The New School Edition

Top Shelf Music
гордо представя поредното събитие от поредицата “The R&B Secrets”, коeто се осъществява с любезната подкрепата на Jack Daniels Tennessy Honey.

След двата невероятни live-a в бастиона на живата музика - Sofia Live Club през 2017 и 2018, екипът се завръща през март на пълни обороти, с нови идеи и с леко променен състав. 

 

В третото издание на класното шоу, организаторите обръщат внимание на New School ерата и новото звучене в R&B музиката. В репертоара ще чуем изпълнения на песни от емблематични R&B артисти като Drake, Chris Brown, Bruno Mars, Summer Walker, Daniel Ceaser, Bruno Mars, Justin Timberlake, The Weeknd и др.

 

Към цялостната концепция, разбира се, ще се включат dance crew-то Pachoville и DJ Mario със специални изненади и showcase. Ако сте почитатели на добрата R&B музика, и то на живо -  това е вашето събитие.

28.03.2020 / Saturday
SOFIA LIVE CLUB

Doors 22:00 / Start 23:40
Showcase : Pachoville
DJ Mario + After Party

 

Vocals : Alexander Slavchev x Krista x Lina Nikol x Polina

Live Band x Димитър Горчаков (keys), Александър Васев (keys), Богомил Енчев (drums), Riverman (bass), Петър Йотов (guitar) 

 

-------------------------------------------

Ценови категории


🐤  Early bird - 150 броя - 15 лв.
След изчерпване….
😠 Angry bird - 50 броя - 18 лв.

След изчерпване….

💂 Late but safe - 100 броя - 20 лв.
----------------------------------------------------
След изчерпване на билетите ще може да се влиза само с вход в деня на събитието (20 лв.) Билетът не гарантира място или резервация!