The Voice of Godsmack SULLY ERNA  - Билети

IN CONCERT

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Легендарният глас на Godsmack  Съли Ърна отново в София!


 


Легендарният глас на култовата американска група Godsmack Съли Ърна идва отново в София с голям концерт през тази есен. Почти година след първата му поява в София, феновете ще могат да го чуят на живо в столичната зала Арена Армеец на 26 септември 2017 от 20:00 часа.  


 


Съли Ърна е вокалист и основен текстописец на Godsmack. Носител е на награда „Грами“ като част от групата. Той споделя, че соловите му изяви са насочени към песни, които са в по-различен стил. Дебютният солов aлбум на Съли Ърна, озаглавен Аvalon, е изключително успешен, а в края на септември 2016 г. излeзе и вторият солов албум на вокалиста – Hometown Life, песни от който бяха изпълнени за първи път на живо в София на 20 октомври 2016. Тогава Съли Ърна изнесе в един ден два концерта, които бяха изцяло разпродадени. 


 


Билетите за събитието The Voice of Godsmack Sully Erna in Concert на 26 септември в Арена Армеец са на цени от 50 лв., 70 лв. и 90 лв. и ще бъдат в продажба от 3 юли 2017 11:00ч.


 


Деца до 6 години влизат без билет, с придружител и декларация.


По време на събитието в Арена Армеец София, всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да изтеглите от  <<ТУК>>. Също така може да получите екземпляри и при посещението на събитие в Арената, но ще трябва да я попълните на място и това ще забави вашето влизане. Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на престоя му в Арена Армеец София. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация.