ТИХИЯТ АНГЕЛ - Билети

ТИХИЯТ АНГЕЛ - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

                                                           „ТИХИЯТ АНГЕЛ“

 

 

   Филмът „Тихият Ангел“ е документален разказ за живота и делото на Дядо Добри. Разпознаваем от мнозина, като „Най-смиреният човек на света“  или  „Светецът от Байлово“.

Надживял две световни войни, смените на политическите режими и страстите на новото време. Неговата история стига до нас, за да ни докосне със своята безкрайна любов, смирение и вяра. В лентата проследяваме живота на Дядо Добри в поредица от интервюта с хора, чиито съдби са преплетени с неговата. Някои от тях изиграват важна роля в  новата история на България. Във филма са включени уникални архивни кадри, както и неизлъчвани досега откровения на Дядо Добри.  Филмовата лента е копродукция между  България и Германия , снимана в пет държави.

Една истинска история за силната вяра  и себеотдадеността. Необикновената история на един обикновен човек - Добре Добрев, Тихият Ангел.


Специално място в саундтрака на филма заемат някои от          обработките  на фолклорни песни на КуКу Бенд. Музиканти от групата ще вземат участие и на премиерата на филма пред българските зрители и така още повече ще подсилят неговите внушения с изпълнения на живо.