Timo Tolkki  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието


TIMO TOLKKI С КОНЦЕРТ В СОФИЯ


Финландския виртуоз с първи концерт у нас!


 


TIMO TOLKKI ще изнесе над двучасов концерт, който ще се състои на 25 април от 19:00 часа в малката зала на столичния клуб Mixtape 5. Репертоара на финландския виртуоз и супергрупата, с която идва, ще включва около 20 (двадесет) най-добри от най-добрите композиции на STRATOVARIUS и няколко от различните периоди на кариерата му.  


Групата ще е в състав:
Mikko Härkin - Клавирни (ex Sonata Arctica, Symfonia) 
Santtu Lehtiniemi - Бас (Revolution Renaissance prod)
Alex Landenburg - Барабани (Rhapsody, Mekong Delta)
Mike Livas - Вокали (Fortress Under Siege, Maidenance, ex Keepers of Jericho)
Timo Tolkki - Китара (Timo Tlkki’s Avalon, ex Stratovarius, Revolution Renaissance, Symfonia)Не пропускайте специалният концерт на супергрупата на виртуоза TIMO TOLKKI!


Билетите за шоуто са много ограничено количество и се продават онлайн ТУК   http://www.eventim.bg/bg/bileti/timo-tolkki-sofia-club-mixtape-5-459756/event.html  и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


 


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!Представяне на Mike Livas : https://www.youtube.com/watch?v=N69BrV1ouu0