TOUCH AND GO@Live On The Beach  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

TOUCH AND GO С ЛЯТНО ТУРНЕ В БЪЛГАРИЯ!


 


Британското джаз-поп дуо Touch and Go пристига в България, за да направи един юлски уикенд незабравим. На 26-ти юли музикалната атмосфера на плажа пред “The Lounge Bar”, Свети Влас ще пренесе гостите с танго-стъпка в Харлем.


 


Ванеса Ланкастър (Vanessa Lancaster) и Джеймс Линч (James Lynch) носят със себе си неповторимо усещане на една различна реалност, романтична посвоему. Гласът на Ванеса и тромпетът на Джеймс не могат да бъдат объркани с други. Кадифеният плътен тембър на вокалистката е неповторим в комбинация с джаз звученето на тромпета.


 


Повлияни едновременно от Louis Armstrong и The Champs, през 1998 г. Touch And Go създават сингъла Would You…?, който достига № 3 в британските класации, а скоро след това става световен хит. Албумът I Find You Very Attractive излиза скоро след това, в който са включени и супер успешните сингли Straight To Number One, So Hot и Tango In Harlem.


 


Концертът на 26-ти юли ще бъде не къде да е в Свети Влас, а на плажа пред „The Lounge Bar”, създавайки повече от лятно настроение. Подгряваща група на британците ще бъдат Rnblicious - Mey & Alex – Маги Алексиева  и Александър Славчев. Те са млади български изпълнители, познати на публиката с таланта и страхотните си гласове.  

Event Zone предлага на почитателите на Touch and Go и VIP билети за събитието. Те включват осигурено седящо място (барбарон и маса), алкохолна и безалкохолна напитка, енергийна напитка, ядки и плодове.  Ексклузивеният пропуск към една незабравима вечер може да закупите на цена от 60 лв. VIP билетите за събитието са с ограничена бройка.