ТОЙ – турне 2023 г. на ГЕОРГИ ХРИСТОВ  - Билети

Дата на събитието

Сортирай резултатите

Детайли за събитието

„ТОЙ” – концерт на ГЕОРГИ ХРИСТОВ

С нов впечатляващ и разтърсващ концертен формат ще зарадва своите почитатели голямата поп - звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Името на грандиозното турне е „ ТОЙ” и е в резон на цялата му 40 годишна творческа работа, която е белязана със знаменит успех от самото начало! Емблематичният концерт-спектакъл ще е своеобразно продължение на миналогодишния концерт „Моят път”. Ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни, следвайки целия творчески път на великия изпълнител, от популярните песни до някой не толкова познати.

И тази година почитателите му ще има възможност да се насладят и на най-новите му хитове.

Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци, и ще ви остави една незабравим емоция!

Ще се насладите на искреността в чувствените му песни и на незабравимия му глас.

Любимите песни, новите хитове,оригиналността на поднасяне, харизматичната му усмивка, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!