Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Tram Experience Bulgaria - Back to School е първото по рода си алтернативно транспортно-образователно изживяване предназначено за любознателните и търсещите.

В тази категория се включват всички деца над 5 годишна възраст, ученици, подрастващи и техните придружители/родители, които искат да преживеят една различна, приятна и най-вече образователна разходка с ретро трамвай из центъра на София. 

По време на 30 минутната обиколка стартираща от площад Възраждане в идеалния център на София, возейки се с интересното 20 местно ретро трамвайче, ще можете да се запознаете с историята на София и забележителностите , през които ще ви преведе то. 

За тази цел ще се погрижи професионален детски аниматор, който ще поднесе важната за всеки българин информация по един интерактивен и изключително забавен за децата начин, който включва различни игри и методи за учене.

Резултатът ще бъде впечатления от ретро трамвая и запознаване със столичния електро транспорт, както и много усмивки и приятни емоции, а не на последно място - много полезна и ценна информация за столицата на България и някои от най-представителните и забележителности.

В допълнение всеки закупил билет ще получи подарък - напитка, а всеки малчуган ще си тръгне със специален и иновативен подарък, който ще му послужи през предстоящата учебна година.

 

"Alter Experience Bulgaria" е вече реалност и иска да предложи на всеки един от Вас едно по-различно и по-интересно преживяване.  🚂

Нашите екстравагантни преживявания са съвкупност от транспортни, културни и развлекателни дейности осъществени благодарение на млади и талантливи хора.

Ние като част от екипа на Alter Experience Bulgaria сме съвкупност от личности, всяка със своя индивидуалност и идеи, обединени от общи ценности и изпитана стратегия на работа.

Идеята, която ни обединява е простичка - да накараме всеки човек, който търси алтернатива на забавление, и  културно социализиране, да преживее невероятни мигове в приятна компания  и необичайна обстановка.