Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

„Alter Experience Bulgaria“ и КДС имаме удоволствието да Ви поканим на Tram Experience Bulgaria - 8th march, Tribal night. Женско племенно – трамвай парти. Незабравимо приключение Ви очаква на 8 март- частен трамвай през стара София, който ще ни отведе до Вашето събитие.

Ден, в който жената да бъде радвана, щастлива и вдъхновена - това разбираме ние като ден на жената. Затова ние от КДС забъркахме магическа среда за Вас.

 Място на тръгване и маршрут - пл. Възраждане, пл. Македония, Съдебна палата, Мария Луиза, Лъвов мост, Централна гара, Христо Ботев, пл. Възраждане.

Събитие, в което да бъдете обгрижени в женска среда и да споделите радост и удоволствие със себе си и другите. Заедно ще се учим и пренесем в племенната култура на женския празник, според която жените празнуват и танцуват заедно от стотици години.

Освен усещането за силно и чувствено женско племе, ще си припомним и стара София с нейните традиции, както и образът на добрата, "обществено приемлива" жена - идеал, който ще развенчаем, за да се пренесем още по-отдавна в миналото.

 

Добре дошли сте всички, на пътешествие из стара София!

Ще се докоснете до съвременните племенни танци заедно с дамите от „K Dance Community“.

За повече подробности, следете събитието ни във Facebooк.