TRAP fest 2019 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Задава се най-мащабният младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата за 2019

TRAP Fest - Приключението 3


Готови ли сте за приключение! На 7 и 8 декември 2019 Фондация Тротоара, Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO и ученици от Софийска математическа гимназия, Национална природо математическа гимназия и други средни училища, обединяват усилия в организирането на уникален по рода си младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в София Тех Парк.


За трета поредна година събитието среща на едно място социално ангажирани млади хора от цялата страна, като и този път учениците са главни действащи лица по реализацията на програмата и обещават да бъде незабравима.


Гейминг, музика, творчески и научни работилници са само част от многобройните активности, които ще се случат под покрива на зала “Джон Атанасов” в два последователни дни от 11:00 до 20:00 ч. Очакват ви зони за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, театър, наука, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити, байкъри, хиксъри и много други.


Тази година приходите от фестивала са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), Фондация „Тротоара“ и Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO - всички с мисия да осигурят по-добра среда за младите хора и децата със специални нужди в България.


Не пропускайте събитието на годината! Споделете и с приятели!


* * *

~ Двудневен билет: 10 лева – важи за 2-ма!*

~ Еднодневен билет – на място

~ Вход свободен за деца и младежи със специални нужди, и техните семейства.


Билети можете да закупите на място или от:

~ Мрежата на Eventim /очаквайте скоро инфо в събитието във Facebook/

~ Bilet.bg

*Вземете своя билет преди събитието и можете да доведете още един човек безплатно!


Събитието се реализира с подкрепата на: m+w MediaNetworks, Dynacord, Sofia Tech Park,..


За повече информация:

+ 359 885 277342

+359 893 77 40 10

info@trotoara.com

office@icantoo.eu


Фондация Тротоара


Мисията на Тротоара е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, насочена изцяло към младежта. Целта й е да създаде подходящи условия за творчество и изява, като ги насърчи да изградят и развият културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват уменията си и да придобият нови. Да ги мотивира да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепя в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.


Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO


И АЗ МОГА / I CAN TOO е интернационална благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства, чиито програми целят подобряване качеството им на живот.

Посветена на мисията си да помага на деца, I CAN TOO информира обществото относно връзката между климатичните промени и детското здраве, и необходимостта от намирането на решения по тази тема.

Идеята на И АЗ МОГА е, че всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре. На този принцип фондацията създаде два терапевтични центъра изцяло с нефинансови средства - eдин за деца със специални нужди в гр. София и втори за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Над 400 интернационални известни личности са лица и посланици на добра воля на I CAN TOO и популяризират мисията на организацията по света.

Дългосрочна цел на организацията е подкрепата към Център за Надежда в София, в който грижа и рехабилитация получават 50 деца с най-тежки диагнози. Центърът се нуждае от поемане разходите за рехабилитатори, асистенти за заместваща грижа, разходи за гориво и шофьор за специализиран транспорт, и други.