Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ТУТУРУТКА

смях до дупка

„ТУТУРУТКА смях до дупка” е уникален комедиен спектакъл, който включва скечове, песни, стенд-ъп комеди, буфосинхронади и анимация с публиката.

Царете на хумора ще ви разбият от страстни ритми и танци в Школата по ЦИЦОМБА с Майстор 7 дан Алфредо Стораро, ще надникнат зад кулисите на най-гледаното риалити за всички времена БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ МУТАНТ с водещ Слави Халваджиян и ще изиграят наживо поредния епизод от култовата сапунена сага БАЙГЪН, в която толерантния Аладин и коварния Шейтан водят епична битка за сърцето и краката на Малката Карабатак.

Групата ще представи за пръв път пред публика и най-новия си хит - песента ШЕ ТЕ ЛАЙКНА.

€URO ТУТУRНЕТО стартира от столицата в Sofia Live Club, за да премине през Валета, Варна, Памплона, Барселона, Нюрнберг, Мюнхен, Виена, Ларнака, Копенхаген и Малмьо.

 

ТУТУРУТКА

истЕрия

 

Групата е създадена на 4 Октомври 1995 г. в легендарната дискотека „Сити Клуб” във Варна.Първият и голям концерт се състои на сцената във Военноморския клуб (тогава Дом Народен Флот). През 1996 г. са реализирани и първите три телевизионни предавания в „Мустанг ТВ”.

В началото на 1997 г. дружината завърта дузина хумористични серии по Регионален Телевизионен Център – Варна (БНТ). През 1998 г. „гларусите” сменят за кратко ефира и излъчват сатирични радиопиеси по Дарик Радио – Варна. В началото на 1999 г. ТУТУРУТКА сключва договор с телевизия МСАТ и създава над 3000 минути чист хумор. За броени седмици предаването се превръща в абсолютен хит и става част от бита на хората. „Бат’Рамбо”, „Варна, морето...”и „Натеслатадръжката” завладяватнацията.Екипът записва „Тутурутка” (1999, видео) и „Манджа с грозде” (1999, аудио). Излизат „Плажът” (2000, видео) и „Петилетка” (2000, аудио). 18 мащабни концерта бележат пътя на националния поход „Тутуâнето 2000”.

Годината е 2001. Тутурутките пускат филмите „Коледата невъзможна!” и „Досиетата XXL”,

а през 2002 - „Избрано” (мултимедиа).

Следва период на презареждане, за да изгреят отново през 2012 след края на света. Винаги на новата вълна, групата стартира официални онлайн канали YouTubeTuturutka Official и Facebook Tuturutka, където излъчва нови шедьоври и римейки на вечни свои класики.

През 2018 бандата обикаля десет мегаполиса в САЩ и Канада със спектакъла

„Тутуâнето America – с цървули по дивия запад“.