UDO-thumb - Билети ©

UDO  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

29 март 2019 г.


петък


клуб MUSIC JAM


Support: Red Partizan


 


 


УДО: "В БЪЛГАРИЯ? ВИНАГИ!"


Метъл колосът Удо Диркшнайдер ще забие първия си клубен гиг у нас!


 


Метъл титанът Удо Диркшнайдер не познава почивката като понятие. Поредното му голямо турне - STEEL FACTORY TOUR - вършее из Европа, промотирайки eдноименния последен албум, STEEL FACTORY, излязъл в края на миналото лято.


Немският метъл ветеран, родом от Вупертал, избухна с бившата си банда „Аксепт“ в началото но 80-те години и си спечели армия от безотказно предани фенове от вече няколко поколения. Сега, 33 години по-късно, той продължава да отваря нови страници в кариерата си и не дава никакви знаци на умора. Удо просто крачи напред като истински стоманен воин, за когото възрастта няма никакво значение.


След като през 2016 г. той си взе "сбогом" със стария репертоар на "Аксепт" (вкл. и в зала "Универсиада"), сега Удо и бандата му от млади музиканти са фокусирани изцяло върху новия материал, който е изцяло в сферата на основната му компетентност - стоманено тежки акорди, класически метъл саунд и припеви-химни, които карат армията от фенове да тресат глави с вдигнат във въздуха юмрук!


Прости и правдиви, лишени от всякаква фалшива претенция, парчетата от "Steelfactory" получиха високи оценки от критиката и отново доказаха Удо като майстор в занаята си. Главна роля в изпипания, мощен саунд има датския продуцент Джейкъб Хансен (Volbeat), който е направил така, че "Steelfactory" да отговаря на духа на времето си.


Новото в бандата на Удо, за която той винаги категорично е твърдял, че "работи като отбор и няма място за солови изяви и его", са китаристът Дий Дамерс и басистът Тилен Худрап, по негови думи "много талантливи музиканти, които сме много развълнувани да имаме в U.D.O.". Заявката му е, че този нов състав е сформиран за много дълго време напред и ще е интересно да видим как младата, свежа кръв ще се отрази на саунда и сценичното шоу. (Дългогодишният басист Фити Уайнхолд се оттегли през 2018 по лични причини.) Останалите двама, завършващи квартета зад гърба на ветерана, са синът на Удо, барабанистът Свен Диркшнайдер и руската китарна фурия Андрей Смирнов.


 


Удо е идвал няколко пъти в България, но това ще е... първото му клубно шоу, където най-запалените му фенове ще могат да го видят и чуят в уникална атмосфера, с озвучаване, осветление и акустика - последна дума на техниката! До нас стигна мълвата, че когато мениджмънтът планирал датите за турнето и станала дума за България и опцията за чисто новия клуб MUSIC JAM, Удо без грам колебание отсякъл: "България? Винаги ще се връщам там!" Какво по-емоционално доказателство, че любовта между Удо и пословично лоялните българския фенове е взаимна? 


 


Специални гости: Red Partizan


Удо винаги е изповядвал философията "дай на феновете колкото се може повече" и отново води със себе си яка, интересна група, която да подгрее шоуто.


 


Очаква се самият Удо да се качи на сцената около 22,30 - 23 ч.


 


Билети:


Интересът е много голям, така че съвсем искрено ви съветваме да побързате, ако искате да споделите това уникално изживяване – Удо, на една ръка разстояние, в първия титаничен тест на озвучаването и конструкцията на цялата сграда на нашия клуб!


Информация