Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Ако не си проронил поне една сълза, когато преди година разбра, че Уикеда приключват със своите участия, значи или не си истински фен или знаеш как да владееш емоцията. :)

Но най-вероятно сега няма да издържиш…
Ще те зарадваме с новината, че на 30 април отново ще чуем и видим УИКЕДА на сцената на "Mixtape 5" с първото им участие в клуба след тяхното „завръщане“. За последно те бяха наши гости на 8 март 2014г. – спомняме си го много добре.

Нетърпеливи сме за последния работен ден на април, когато Ерол и компания ще излязат на сцената в голямата зала, за да изразходят всичката парти енергия, която са насъбрали за времето, в което нямаха участия.

Но това няма да бъде всичко за вечерта. За да отпразнуваме „както-си-му-е-реда“ това култово „завръщане“ на УИКЕДА сме поканили младите пловдивски пънкари - НеЩо ЦвЕтНо, които приеха мисията за своето участие много отговорно и обещаха да забият съвсем подобаващо... :)
От приближени на бандата дочухме, че Нещо Цветно ще направят нещо страшно…
И за да се придържаме към контекста на приятните изненади, държим да отбележим, че за събитието на 30 април ще има и „Случаен превоз“. Но това съвсем няма общо с пътища и автомобили. Това е работното заглавие на един чисто нов проект, зад който стоят двама познати софийски герои.
Underground реге-генераторът Selector Lazy Face & "I pressed play" селектора на народа - DJ Onzy, познат още като Лъчо от Q-Check ще представят своя нов проект посредством „шарен сет с музика за ходене по тавана“, както първият от двамата сам уточни.

Повече за събитието потърсете на www.fb.com/mixtape5/events

18+

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv