Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Здравейте приятели:

 

HAMMERHEAD докладва:

 

Лятото, изпълнено с много бездействие и бира, свърши.... и на нас рязко ни се досвири... Но за да свирим пред Вас приятели, винаги е необходим повод... и повод решихме да потърсим в огромната ни осемдесетарска колекция от касетки, прилежно сортирана по години и групи... Не след дълго ровене, открихме макар и леко прашасъл най, най, най-великия албум (според нас)... Master of Puppets, но вадейки касетката от рафта, неволно дръпнахме и още една... съседната... и тя се оказа SOMETWHERE IN TIME на IRON MAIDEN.

Казахме си…. Уааау, съдбата ни прогови с гласа на Брус Дикинсън. Това не е случайно. Решихме да ползваме жокер и се обадихме на приятел – Виктор, голям фен на Мейдън. След разговор от около 20 секунди, от който помним едиснтвено думите: “….Да, аз имам група и обожаваме да свирим песни на Мейдън”, работата беше ясна…..:

 

Скъпи приятели на класическия Хеви Метъл,

 

Имамe огромното удоволствие да Ви поканим на:

 

SOMEWHERE IN 86 – за пръв път на сцената на JOY STATION

 

HAMMERHEAD и RAISING HELL – заедно, ще представим двоен трибют на два от най-великите албуми в историята не хеви метъла записани и издадени в една и съша година – 1986, а именно: MASTER OF PUPPETS и SOMEWHERE IN TIME. Събитието е първо по рода си, сцената е една, групите са две, музикантите са осем …. + Ники, а емоцията ще е върховна.

 

Ние, заедно с невероятния екип и уникална сцена на JOY STATION, Ви приветстваме да станете част от този наш двоен удар по спомена от Вашето Хеви Метал детство.

 

Датата е 22.11.2019 г

 

Часът е: 21.45ч.

 

Входът е: 15 лв

 

Бирата е: ENTER SANDMAN и THE TROOPER

 

Местата са: ограничени

 

Наградите са: на входа

 

Саундът е: брутален

 

Куфеенето е: задължително

 

Дрес кодът е: фланелки на METALLICA и IRON MAIDEN

 

Купонът е: гарантиран