BG Vkapana300 - Билети

В КАПАНА НА ВРЕМЕТО – 2D – Филм  - Билети

Детайли за събитието

В капана на времето

Old 2021

Премиера в България: 23.07.2021

Световна премиера: 23.07.2021

Жанр: Трилър, Драма, Мистери, САЩ / 2021 / 109 минути

Възрастова група: C+ - Не се препоръчва за лица под 14-годишна възраст

Сценарист: М. Найт Шаямалан

Режисьор: М. Найт Шаямалан

В ролите: Руфъс Сюъл, Ники Амука-Бьорд, Катлин Чалфант, Ембет Дейвиц, Аби Лий, Гаел Гарсия Бернал, Томазин Макензи, Алекс Уолф, Вики Крипс, Кен Люнг, Елиза Сканлен, Арън Пиер, Емън Елиът, Кайли Бегли, Нолън Ривър, Алекса Суинтън

Продуцент: М. Найт Шаямалан, Ашвин Раджан, Марк Бийнсток, М. Найт Шаямалан

Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Сайтове: IMDB

ПОПАДАМЕ В КАПАНА НА ВРЕМЕТО В КИНАТА ПРЕЗ ЮЛИ

Всичко е въпрос на време

Този юли ненадминатият майстор на мистериите М. Найт Шамалан ще ни хване В капана на времето и ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството. С новия си смразяващ и загадъчен трилър, създателят на феномените Шесто чувство и На парчета изследва по оригинален начин темите за остаряването и как различните поколения приемат факта за неизбежността на човешката тленност и за незначителността ни пред лицето на природата.

За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.

Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията? Шокиращите отговори, поднесени с невероятното майсторство на М. Найт Шамалан, ще открием това лято само в кината.

Актьорският екип на В капана на времето включва носителя на „Златен глобус“ Гаел Гарсия Бернал (Твоята майка също, Вавилон), Вики Крийпс (Невидима нишка), Руфъс Сюъл (Градът на мрака, Бащата), Кен Люнг (Изгубени, Междузвездни войни: Силата се пробужда), Томазин Макензи (Джоджо Заека), Ембет Дейвиц (Мъжете, които мразеха жените) и др. Освен режисьор и сценарист, М. Найт Шамалан е и продуцент на филма заедно с Ашвин Раджан и Марк Бийнсток.

Попадаме В капана на времето това лято само кината.