Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

Васко Василев с национално турне по летните театри на България през август

След изключителния успех на концертите с филмова музика и успешното сътрудничество с веригата магазини Лидл, цигуларят Васко Василев се завръща в страната за серия от 6 концерта под открито небе в сърцето на лятото

Верен на обещанието си да разширява градовете, в които прави концерти, този път цигуларят е избрал да започне от Сандански, а датата е 25-ти август. Следват Пловдив на 27-ми, Бургас – 28-ми, Варна – 29-ти, Велико Търново – 30-ти и Русе – 31-ви август. Всичко концерти са в летните театри на градовете и са с начален час 20.00 часа.
“Винаги съм искал да направя лятно турне и никога досега не съм успявал да намеря време и възможност за това.”, споделя Васко. “Безкрайно щастлив бях през ноември, когато обиколихме страната със серията концерти филмова музика. Толкова много не исках да свършва. Много хора не успяха да се доберат до билети, защото залите са малки и с ограничен капацитет. Благодарен съм на Лидл, че отново решиха да застанат зад мен и да дадем шанс на повече хора да се насладят на музиката.”
От Лидл пък потвърдиха, че кулинарната авантюра на Васко продължава и той е обещал да покаже какво е усвоил от престоя си в държави, известни с отношението си към храната.
В момента Васко е в Япония до началото на месец май за концертно турне с няколко различни програми из цялата страна.

Билетите за лятното национално турне Cinema Concertos са в продажба в мрежата на Ивентим и интернет на цени от 20, 30, 40 и 50 лева