VIDEO GAMES LIVE  - Билети

BG Video300 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

НОВИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ !


„Кантус Фирмус“ представя VIDEO GAMES LIVE!


За първи път в България гостува грандиозното мултимедийно шоу с музика от най-популярните видео игри на всички времена. Зашеметяващ спектакъл, който комбинира емоцията на голям симфоничен оркестър с енергията на рок концерт. Програмата включва музика от култови компютърни игри като Mario™, Zelda®, Halo®, Warcraft®, Castlevania®, God of War™,  League of Legends®, Tetris и други. Картината се допълва от специални ефекти, синхронизирано с музиката осветление и изпълнения на електронни ударни инструменти. Концертът е едно прекрасно преживяване за цялото семейство, независимо дали става дума за вълнуващи съвременни игри или за класически заглавия.


Шоуто Video Games Live включва и участие на публиката в специални интерактивни моменти, конкурс за най-добър костюм на герой от компютърна игра, а също Meet & Greet с участниците за всички притежатели на билети.


Най-големите фенове ще имат възможност да закупят допълнителни VIP билети, които им дават възможност за среща с Томи Таларико преди шоуто и специални подаръци.


Преживейте изключително успешния мултимедиен концерт - спектакъл, за който говори целият свят!


VIDEO GAMES LIVE


20 ноември 2019, НДК, зала 1, 20:00 ч.


ТОМИ ТАЛАРИКО, китара и водещ


ОРКЕСТЪР и ХОР на КЛАСИК ФМ РАДИО


Диригент:  БРАЯН ДИЙНС


Повече информация на www.videogameslive.com и във Facebook.