BG Viva300 - Билети

VIVA ITALIA с Четиримата Италиански Тенори  - Билети

Детайли за събитието

VIVA ITALIA представят „Четирима Италиански Тенори“ в Парк-театър „Борисова градина“

под съпровода на Симфониета-Враца

Българската публика ще се наслади на очарователния вокален квартет, който привлича почитатели с популярни хитове от Родината на белкантото. *Четиримата италиански тенори* е името на сензационния вокален квартет, който пристига у нас за поредица концерти. Младите певци се завръщат на българска сцена с концерт-спектакъла "VIVA ITALIA“, след изключително успешното си гостуване в България през изминалия сезон с Врачанските симфоници.

Концерт-спектакълът " VIVA ITALIA“ ще бъде представен в София на 26-ти Юни/неделя/ и 9-ти Юли/събота/ от 20:30ч. на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ под съпровода на Симфониета-Враца. В програмата са популярни арии и канцонети, чрез който българската публика ще се докосне до магията на италианското белканто.

Тенорите ALLESANDRO D'ACRISSA, FEDERICO SERRA, FEDERICO PARISI и GIOVANNI MARIA PALMIA, очароват почитателите си в цял свят с пленителните си гласове, артистичност и атрактивни изпълнения на прочути класически хитове.

Ще прозвучат едни от най-популярните оперни арии, канцонети, дуети и хорове : Il Lamento di Federico, Che gelida manina, Una furtiva lacrima, La donna e mobile, Nessun Dorma, O sole mio, Torna A Surriento, Volare и много, много други, под съпровода на Симфониета-Враца.

За допълнителна информация следете страницата на Симфониета-Враца и Парк-театър „Борисова градина“ във фейсбук.