Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

УНИКАЛНИЯТ 3D КОНЦЕРТ VIVALDIANNO С НОВА ДАТА ПРЕЗ МАРТ

 

Грандиозният и единствен по рода си 3D концерт със световноизвестни музиканти  VIVALDIANNO ще се проведе на 19 март, вместо на 9 декември, както първоначално бе обявено. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади.

 

Закупените билети за VIVALDIANNO с дата 9 декември 2016 г. важат за новата дата 19 март без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.

 

VIVALDIANNO ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Концертът, който предизвика огромен интерес у нас още с обявяването си, събира на една сцена интернационалната сензация Тина Гуо, виртуозният цигулар Ярослав Свечени, талантливият композитор Майкъл Дворжак и още много звези.

Създателят на уникалния 3D спектакъл VIVALDIANNO Майкъл Дворжак лично избра кои да бъдат българските гласове, които ще разкажат историята на гениалния Антонио Вивалди. На 19 март публиката в Арена Армеец ще преживее вълнуващата съдба на автора на “Годишните времена” на фона на виртуозни музикални изпълнения от световноизвестни инструменталисти.

 

Истинско представление очаква зрителите в най-голямата зала у нас само след месец. Едни от най-добрите български актьори и дубльори ще влязат в ролите на героите във VIALDIANNO, а Бароковата атмосфера ще е изцяло завършена с помощта на прекрасните изпълнения на плеяда звездни музиканти. Майкъл Дворжак лично е участвал в подбора на най-подходящите разказвачи за суперпродукцията, като имената им се пазят в тайна.

 

По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в миналото с триизмерния образ на Вивалди. VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо пътешествие още със спиращо дъха светлинно шоу и зашеметяваща хореография.

 

Спиращото дъха шоу VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.