ВЛАДИМИР  - Билети

BG Vladimir3001609 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

16.09.2020, сряда, 20:00

Лятна сцена зад театъра

„ВЛÀДИМИР”

Черна комедия от Матяж Зупанчич

Превод: Людмил Димитров

Режисьор: Николай Кенаров

Музика : Страцимир Павлов

Сценография и костюми: Даниела Николчова

Фотография и графичен дизайн: Симеон Лютаков

В ролите:

АЛЕШ - Константин Соколов

МАША - Александра Майдавска

МИКИ - Ивайло Иванов

ВЛАДИМИР - Симеон Лютаков

Млада двойка (Александра Майдавска и Константин Соколов) и техният приятел (Ивайло Иванов) се опитват да оцеляват във време на финансова криза, като приемат нов човек да живее при тях. ВЛÀДИМИР (Симеон Лютаков) се оказва единственото спасение за тях. Това обаче води до непредвидени усложнения във взаимоотношенията на младежите. Един спектакъл за добрите намерения.

П.С. При определени обстоятелства всеки може да стане насилник. (Мики "Маус").

Режисьорът Николай Кенаров е актьор от Варненската трупа, завършил актьорско майсторство в класа на проф. Пламен Марков. Първият му режисьорски опит е изключително успешната комедийна постановка по текст на Здрава Каменова "Приятели?". В момента завършва и режисура в класа на проф. Пламен Марков, а "ВЛÀДИМИР" ще бъде втората му постановка в ДТ "Стоян Бъчваров" и негов дипломен спектакъл.

Със специалното участие на актрисата Александра Майдавска, която гостува в нашия театър за първи път. Завършва тази година НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в първия клас на доц. д-р Пенко Господинов и е една от 5-те номинирани актриси в категория Актриса за драматичен театър за наградата НАЙ-НАЙ-НАЙ на НАТФИЗ.

Спектаклите се провеждат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки!